Baarle-Hertog landsgrenzen fout??

http://www.openstreetmap.org/#map=15/51.4406/4.9395&layers=N

Horen deze landsgrenzen hier wel? Ik heb in JOSM even naar de geschiedenis gekeken:
Gebruikersnaam: woodpack_repair (http://www.openstreetmap.org/user/woodpeck_repair)
Comment: revert unwanted changes to name tags of boundary ways (mostly mdashes) after complaints to DWG
Ik vraag me af of deze landsgrenzen er hier wel horen…

Groeten,
Laurens

Het account wordt door Frederik Ramm gebruikt om correcties aan te brengen. Hij heeft mijns inziens enig krediet en zal geen lukrake wijzigingen aanbrengen zonder achtergrond info. Maar vragen staat vrij, stuur hem een mailtje met de inhoud van je vraag hier.

Mijn fout… ik had eerst is moeten google’n… http://nl.wikipedia.org/wiki/Baarle-Hertog

Geeft niet hoor, vragen kan altijd hier met antwoord of op het forum, https://help.openstreetmap.org/users/ ,maar verwacht daar niet altijd een antwoord, vaak krijg je een verwijzing naar FAQ. In te vullen in de blanke topregel dat vaak ook helpt. En heb je ook onder Newbee, naar Commoddoortjes mooie lijstje met newbie links gekeken ? Ondersteuning is beter dan dat mag niet hoor, opmerkingen en motiveert beter.

De reverts van woodpack_repair hebben de grens gecorrigeerd nadat deze was gesloopt. De grenzen kloppen weer met de BAG woonplaats grenzen, ik had nog een stuk vervangen om deze weer gelijk met de BAG te trekken.

De bijzondere situatie met de tussen Nederland en Belgie verdeelde administratieve grenzen in Baarle-Nassau/Baarle-Hertog is voor Israel een interessant optie die zij onderzoeken om de nederzetting in Palestina problematiek op te lossen.

Dan wel zonder barrier=wall mag ik hopen?