Adrese în interiorul limitei orașului

Ce părere aveți despre adresele în interiorul limitei unui oraș?!
Mai trec addr:city și addr:country pentru un obiectiv care e in interiorul limitei administrative a unui oras care e in interiorul administrativ al unei tari. Isi au rostul cele doua tag-uri sau nu ?

Se pare ca e cam multa nepasare legat de editarea hartii romaniei…
Si pe mine ma interesa de ce nu se pot gasi anumite strazi intr-un oras. Si nu oricare - in Bucuresti… Este vorba in special de strazi care au nume cu diacritice si folosesc MapFactor ca si navigator.

addr:city este foarte important pentru că cel mai multe orașe nu au limite administrative in OSM. Pentru străzi is_in:city este mai bine decât addr:city. După părerea mea nu am nevoie de addr:country dar și nu este rău dacă informație este aici. Dacă undeva este un defect este mai bine dacă avem informația două ore.

Nu știu de ce nu găsești străzi în MapFactor. Dacă străzi sunt corect în OSM trebuie să întrebi MapFactor.

Pe mine mă interesează de ce mulți oameni nu pot scrie diacritice. Adăugarea lor este mult de lucru și des nu este clar ce este corect. De exemplu este o diferență dacă numele este Strada Romanilor sau Strada Românilor.

Salut,
Exista o problema de consistenta pe limitele de localitati. Vom incerca sa fac o corectie si sa adaugam pe fiecare suprafata de localitate admin level corespunzator. Asta ar trebui sa ajute si pe cele discutate mai sus si de asemenea sa imbunatateasca geocodarea semnificativ.

In plus dorim sa adaugam suprafetele lipsa pt localitati din CORINE. Ceva exista dar insuficient. Am gasit multe sate fara suprafata. Propuneri ?