Aanvulling op het Let de Stigterpad in het Nat. Park Utrechtse Heuvelr

Hoe zal/moet ik het volgende aanpakken? Het Let de Stigter pad (onverhard fietspad met barrieres tegen rolstoelen, scootmobielen, kinderwagen ed) is een deels over bestaande deel over nieuwe paden aangelegd fietspad. Zie: http://connect.garmin.com/activity/121425760. Tussen de Sandenburgerlaan/Maarsbergseweg en de N227 is pad rudimentair aangelegd (geschikt voor mountainbikers) en ook met een hek afgesloten. (Dat vanwege een dispuut tussen de pronvincie Ut en de landgoedeigenaar over geld.

Hoe geef ik het pad aan via JOSM?
Het loopt deels over grotendeels over bestaande paden. Over die paden moet ik m.i. een soort bovenliggende benaming aanbrengen

Hoe geef je aan dat het pad formeel gezien afgesloten en niet toegankelijk is?
Ik ga nog een keer met de NTFU en de Fietsersbond langs. En met een betonschaar…

Dank voor jullie antwoord.

Roscanvel

Je kan het pad taggen met
highway=construction
construction=cycleway
surface=gravel (of iets dergelijks)
access=no
name=Let de Stigterpad

en evt een note met toelichting

@Roscanvel,

als ik naar het kaartje kijk is het meer een route dan een pad. Het intekenen van de het pad betekent dat de individuele stukken pad ingetekend worden: waarschijnlijk veel highway=track en de tracktype aangegeven volgens deze tabel: http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Key:tracktype .

Als het echt 1 pad is krijgen alle stukken: name=Let de Stigterpad. Als het uit verschillende namen bestaat kun je een route maken die de stukken verbindt en die de aan Let de Stigterpad geven.

Laat van je horen als er meer informatie nodig is. Hugo

Wacht gewoon even af en map de huidige situatie.
Inderdaad is tussen Sandenburgerlaan en de kom van Doorn het cunet gedeeltelijk uitgegraven. De aanleg is echter niet vertraagd door een geldkwestie, maar doordat in Doorn een milieugroepering bezwaar tegen het trace heeft gemaakt.
Op dit moment is het gewoon een track. De grade mag je zelf kiezen, daar worden hele fora over vol geschreven.
Ik zou er nu ook echt nog niet fietsen, dit stuk is van Natuurmonumenten, een van de meest principiele MTB-bestrijders. :slight_smile:

Zie ook: http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&cd=24&ved=0CDMQFjADOBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl%2Fdocument.php%3Fm%3D5%26fileid%3D12434%26f%3D5237dc2588b74fc770fbd726fd0da282%26attachment%3D%26a%3D169&rct=j&q=let%20de%20Stigterpad&ei=jq2YTveDEIqaOuD1sIkK&usg=AFQjCNEC8lbz1k-4anhOFx0LtZ4QD5LJ5A&sig2=K-lLN7mAvgi5WdEoVqMPcw&cad=rja